torstai 18. huhtikuuta 2013

Oikeusjuttu mediassa sekä muuta ajankohtaista

Oikeusjuttu on saanut median piirissä varsin mukavan vastaanoton. Kajaanilaisen paikalliskanavan KotiseutuPlus TV:n toimittaja Vesa Kaikkonen vieraili OJ:n harjoituksissa maaliskuun loppupuolella. Vierailusta koottu videoinsertti pyörii parhaillaan KotiseutuPlus -kanavalla.

Veikko vieraili YLE Kainuun aamulähetyksessä toimittaja Markku Heikkisen haastateltavana maanantaina 15.4. Eilen keskiviikkona (17.4.) esityksestä oli pieni puffijuttu Kainuun Sanomissa sekä paikallislehti Koti-Kajaanissa (s. 16) ja tänään torstaina KotiseutuPlus -lehdessä (s. 5).

Lisäksi luvassa on vielä ainakin varsin kattava reportaasi OJ:n taustoista ja teosta seuraavassa Voima -lehden numerossa. Pysytelkäähän kuulolla!

Oikeusjutun perjantain 19.4. ensi-ilta on nyt loppuunmyyty. Muutamia peruutuspaikkoja saattaa toki tipahdella vielä ihan viime metreillä, joten kannattaa tulla kärkkymään Generaattorille lipunmyyntitiskin läheisyyteen ennen esityksen alkua! 2. esityksessä on vapaana vielä pari istumapaikkaa, myöhemmissä tilaa on toistaiseksi runsaanlaisesti.

Lämpimästi tervetuloa!

P.S. Esityksiin kannattaa saapua reilusti etuajassa, jotta ehtii tutustua ajatuksen kanssa myös Generaattorin lämpiön vallanneeseen "Elämän totuutta etsi!" -installaatioon. Installaationäyttely on Piki Paanasen ja Soile Savelan käsialaa.

Kajaanin normaalikoulun oppilaiden vanhemmat järjestivät kesällä 2010
"Hiljainen kansa" -performanssin, jolla vastustettiin KOKY:n alasajoa (Kuva: Pentti Mankinen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti